Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
lifestyle

Her er grunnen til at Reddit-brukere planlegger en protest 12. juni.

De er ikke fornøyde med noen API-endringer som kommer til nettstedet.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Å tjene penger på sosiale medier ser ut til å være på moten for tiden, takket være Musk og hans hærskare av Twitter Blue-abonnenter. Reddits måte å tjene litt mer penger på har imidlertid vist seg å være langt mer kontroversiell enn å betale for et kryss.

I stedet tar Reddit nå betalt av tredjeparts apputviklere for bruk av API-et, noe som tidligere var gratis. Nå kan det koste opptil 20 millioner dollar i året for enkelte utviklere bare for å beholde programmene sine.

Dette er selvsagt mye penger, og det blir sett på som et forsøk fra Reddits side på å stenge ned tredjepartsapper. Den 12. juni planlegger Redditors derfor en protestaksjon der brukerne ikke vil bruke plattformen i lengre perioder. Noen har til og med sagt at de aldri kommer tilbake til Reddit med mindre problemet blir løst.

Vi får se i neste uke om denne protesten har noe å si for Reddit. Hva synes du om blackouten? Kommer du til å delta?

Dette er en annonse:
Her er grunnen til at Reddit-brukere planlegger en protest 12. juni.


Loading next content