Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Limbo

Limbo nå ute på Steam

Det sjarmerende indiespillet gjør PC-debut

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Etter ett år med Xbox 360-eksklusivitet ble det for noen måneder siden klart at indieklassikeren Limbo skulle lanseres til både Playstation 3 og PC. PS3-versjonen av spillet har allerede vært ute på PSN i et par uker, og nå er ventetiden også over for PC-versjonen av eventyret.

I går kunne nemlig Valve melde at Limbo var klart for kjøp og nedlastning på Steam, til glede for alle de som har sett frem til å teste det sjarmerende gåtespillet med mus og tastatur. PC-utgaven kan i tillegg skryte av å være den eneste versjonen av spillet som kjører med en stabil bildeoppdatering på 60 bilder i sekundet.

Limbo
LimboLimbo

Relaterte tekster

LimboScore

Limbo

ANMELDELSE. Skrevet av Kristian Nymoen

Eirik har prøvd Playdeads gjennombruddsspill på Nintendo Switch, og er ikke i tvil om at spillet fortsatt er noe som man helt klart bør få med seg.

3
Last ned Limbo gratis på Steam i dag

Last ned Limbo gratis på Steam i dag

NYHET. Skrevet av Morten Bækkelund

Om ganske så nøyaktig én uke slipper danske Playdead det interessante 2D-spillet Inside, som ser ut til å ta opp arven fra deres forrige spill Limbo. Limbo fikk i sin tid...

5
Limbo til iOS neste onsdag

Limbo til iOS neste onsdag

NYHET. Skrevet av Morten Bækkelund

Hvis du ikke har prøvd det enda, eller har fryktelig lyst til å spile det bussen, blir du sikkert glad for å høre at suksesspillet Limbo skal slippes til iOS den 3. juli....Loading next content