Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Limbo

Limbo-skaperne kjøper seg fri

Danske Playdead vil bli uavhengige

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Det danske utviklerstudioet Playdead så dagens lys takket være støtte fra de danske myndighetene, men da deres jomfruprosjekt Limbo økte i omfang måtte de henvende sed til en rekke store investorer for å skaffe seg tilstrekkelig med midler til utviklingen.

Limbo ble en gigantisk suksess, og etter et år med eksklusivitet på Xbox Live Arcade har spillet nå også emigrert til Playstation Network og Steam.

Som følge av suksessen ønsker Playdead å utvide horisonten og i går kunne selskapet annonsere at de har kjøpt seg fri fra sine investorer:

- Vi er veldig fornøyd med utfallet, selv om prisen ble høyere enn vi hadde håpet. Prosessen har vært svært lærerik, og et stort skritt på veien mot å bli fullstendig uavhengige, kommenterer PlayDead-sjef Dino Patti overfor Edge.

Limbo
LimboLimbo

Relaterte tekster

LimboScore

Limbo

ANMELDELSE. Skrevet av Kristian Nymoen

Eirik har prøvd Playdeads gjennombruddsspill på Nintendo Switch, og er ikke i tvil om at spillet fortsatt er noe som man helt klart bør få med seg.

3
Last ned Limbo gratis på Steam i dag

Last ned Limbo gratis på Steam i dag

NYHET. Skrevet av Morten Bækkelund

Om ganske så nøyaktig én uke slipper danske Playdead det interessante 2D-spillet Inside, som ser ut til å ta opp arven fra deres forrige spill Limbo. Limbo fikk i sin tid...

5
Limbo til iOS neste onsdag

Limbo til iOS neste onsdag

NYHET. Skrevet av Morten Bækkelund

Hvis du ikke har prøvd det enda, eller har fryktelig lyst til å spile det bussen, blir du sikkert glad for å høre at suksesspillet Limbo skal slippes til iOS den 3. juli....Loading next content