Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Doom

Limited Run Games slipper fysisk samleboks med de tre første Doom-spillene

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Limited Run Games meddeler at de slipper en herlig samleboks bestående av de tre første Doom-spillene. Doom: The Classics Collection slippes snart til PlayStation 4 og Switch. De kan bestilles fra 2. april til 2. mai. Tre utgaver er planlagt: Standard for $29,99, Special Edition til $79,99 samt Collector's Edition til $129,99.

Begge sistnevnte inneholder masser av ekstra godsaker som en nøkkelring med den klassiske hjelmen, en replika av det nøkkelkortet (i metall) samt en reprint av 1996 Doom-tegneserien på 16 sider som opprinnelig ble solgt sammen med id Anthology box set.

Se alt som følger med her.

Doom

Relaterte tekster

3
DoomScore

Doom

ANMELDELSE. Skrevet av Kim Kristiansen

En udødelig klassiker har vendt tilbake til Xbox 360. Er det fremdeles noe underholdning å hente fra starten av 90-tallet?

0
Er du Doom-fan av den gamle skolen?

Er du Doom-fan av den gamle skolen?

NYHET. Skrevet av Suzanne Berget

Nylig annonserte John Romero på Twitter at det nå er mulig for ordentlig hardbarka fans av gamle Doom å skaffe seg splitter nye, offisielt lisensierte Doom t-skjorter. Og...

0
Bevæpnet med selfie-stang i Doom

Bevæpnet med selfie-stang i Doom

NYHET. Skrevet av Tor Erik Dahl

Modderen Linguica hadde en litt annerledes idé da vedkommende skulle lage et tillegg til Doom, og nå er altså InstaDoom sluppet. Her kan du slakte demoner i kjent...Loading next content