Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter

Lionhead Studios selges?

Ifølge det engelske bransjemagasinet MCV, ser det ut til at Lionhead Studios, med Peter Molyneux i spissen, er i ferd med å bli solgt. Magasinet forteller eksklusivt at utvikleren i Guildford sannsynligvis er i forhandlinger med enten Activision, Microsof

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Ifølge det engelske bransjemagasinet MCV, ser det ut til at Lionhead Studios, med Peter Molyneux i spissen, er i ferd med å bli solgt. Magasinet forteller eksklusivt at utvikleren i Guildford sannsynligvis er i forhandlinger med enten Activision, Microsoft eller Eidos.

Eidos har allerede uttalt at de ikke har til hensikt å kjøpe den talentfulle utvikleren, og det etterlader ifølge MCV, giganten Microsoft og Activision. Begge har tidligere utgitt eller vil snart utgi spill fra nettopp Lionhead, så det er ikke usannsynlig at nettopp disse to utgiverne kan være mer enn normalt interesserte.

Peter Murphy som er CFO hos Lionhead, vil allikevel ikke kommentere saken. Han sa følgende til MCV:

"It would be inappropriate for us to comment on what we believe to be unsubstantiated rumours."

Lionheadf jobber for øyeblikket på Fable for Microsoft og The Movies for Activision.Loading next content