Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Prototype

Livstegn fra Prototype

Alex Mercer tar seg av Manhattan

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Nå er det et halvt år siden vi hørte noe fra Prototype, spillet der du er en mutant i New York, i kamp med zombier og militæret. Spillet skulle egentlig komme i høst, men ble utsatt på sensommeren med ny dato en eller annen gang i 2009.

Nå har Activision Blizzard sluppet en ny bunke skjermbilder fra spillet, og vi må innrømme at den ekstra ventetiden har gjort spillet godt. Se selv under her:

Prototype
Prototype
Prototype
Prototype
Prototype

Relaterte tekster

PrototypeScore

Prototype

ANMELDELSE. Skrevet av Marius Kvitberg Evjenth

Kaoset er totalt når Alex Mercer inntar Manhattan. Men klarer Activisions sinte antihelt å overgår Sonys briljante Infamous? Marius Kvitberg Evjenth har anmeldt!

Prototype

Prototype

FORSPILL. Skrevet av Hans Frederik Bjarkøy

Sugen på knuse en tanks på Brodway, eller løpe nedover finansdistriktet i New York langs skyskraperveggene? Hans Frederik har kikket nærmere på mutantactionspillet Prototype.Loading next content