Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Lockwood & Co.

Lockwood & Co. kansellert av Netflix

Serien kommer ikke tilbake for en andre sesong.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Netflix-forbannelsen slår til igjen. Etter å ha debutert sin første sesong tidligere i år, har Lockwood & Co. blitt kansellert av strømmetjenesten, som produksjonsselskapet Complete Fiction bekrefter i en lang uttalelse.

Vi blir fortalt i innlegget at showet "ikke kommer tilbake for en andre sesong" og at mens serien blir kansellert, "er vi alle veldig stolte av det".

Uttalelsen legger til: "Til fansen - til Lock Nation - dere har virkelig vært de beste. Vi kan ikke takke dere nok for hvor mye dere har omfavnet, feiret og elsket showet. Dere er den snilleste, mest kreative gruppen av mennesker på nettet, og det har vært så gledelig å se hvordan lidenskapen deres for disse karakterene og denne verdenen har ført dere alle sammen. Dette kan være slutten for TV-serien, men bøkene lever videre, og det samme gjør vennskapene som er skapt. Vi oppfordrer dere til å omfavne begge deler."

Mens denne typen kansellering ofte lar døren stå åpen for andre produksjonsgiganter til å plukke opp, fornye og fortsette det som ble startet, innebærer denne uttalelsen at denne live-action-innspillingen av Lockwood & Co. er ferdig i sin helhet.

Lockwood & Co.

Relaterte teksterLoading next content