Norsk
Gamereactor
nyheter

Logitechs G Fits-ørepropper lanseres i Storbritannia i dag

In-ear-enhetene bruker Lightform-støping for å passe til formen på ørene dine.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Logitech har kunngjort datoen da G Fits-øreproppene lanseres i Storbritannia. Disse in-ear-enhetene kommer til landet i dag, 1. februar, og har en ganske unik teknologi som tar sikte på å tilpasse hver knopp bedre til øreformen din.

Kjent som Lightform-støping, ser funksjonen bokstavelig talt at øreproppene endres i form for å passe til formen på øret ditt første gang de brukes, med ideen om at du får en tilpasset passform i motsetning til hva andre ørepropper på markedet gir.

For å legge til dette støtter Logitech G Fits med sin Lightspeed trådløse tilkoblingsteknologi, som tar sikte på å gi både høyytelseslydrespons, bedre tilkobling og tilkoblinger på toppnivå, alt til PC, Mac, PlayStation og Xbox. Du kan også bruke G Fits med en Nintendo Switch når den er docket, og også med Android-enheter via en USB-A eller USB-C-kabel.

Når det gjelder batteri, sier Logitech at G Fits vil vare i syv timer om gangen, med ytterligere åtte tilgjengelige når man tar i betraktning hva ladeetuiet kan lagre når det er koblet til via Lightspeed, og ti timer pluss ytterligere 12 timer når du bruker vanlig Bluetooth.

For de i Storbritannia vil Logitech G Fits koste £219.

Logitechs G Fits-ørepropper lanseres i Storbritannia i dag


Loading next content