Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Killzone 3

Lokal co-op i Killzone 3

Bekrefter ryktene om delt skjerm

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

I forrige uke sirkulerte rykter om at Killzone 3 ville få co-op på delt skjerm, og nå har antagelsene blitt bekreftet av Herman Hulst fra Guerrilla Games.

Funksjonen ble lagt til som et biprodukt av spillets 3D-støtte. For å lage 3D må man nemlig tegne alt to ganger, og siden spillets motor allerede var beregnet til å bruke to kameraer kunne de like greit legge til en lokal to-spiller, sa han.

Han bekrefter også at spillmotoren i Killzone 3 bruker Playstation 3-kreftene i større grad enn forgjengeren. De testet nemlig et brett fra forgjengeren i Killzone 3, og da brukte maskinen bare halvparten av kreftene den bruker i oppfølgeren.

La oss håpe det synes også.

Killzone 3

Relaterte tekster

Killzone 3Score

Killzone 3

ANMELDELSE. Skrevet av Kristian Nymoen

Beintøff, dramatisk og overdreven actionopplevelse. Guerrilla Games har laget et helstøpt spill som fans av sjangeren kommer til å elske...Loading next content