Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
esports
League of Legends

LoL-spilleren gjør comeback - for nytt lag!

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Den solide League of Legends-spilleren Yiliang 'Doublelift' Peng annonserte i fjor at han skulle ta et friår fra profesjonell spilling, og forlot dermed laget Team SoloMid til fordel for å fokusere på ting som å streame blant annet. Nå har han overrasket alle ved å vende tilbake, og det på et annet lag. Han skal nemlig spille som AD Carry for Team Liquid.

Ting er dog ikke så dramatiske som de først virket, for som vi kan lese på hjemmesiden til Team SoloMid er det snakk om et utlån som varer frem til sommeren. De forteller også at dette vil være godt for Peng som trenger kamptrening før han er tilbake på laget.

Peng, eller Doublelift som han kaller seg, legger til at trangen etter å spille profesjonelt ble for stor, og at dette vil være verdifull trening når han skal prøve å spille seg inn på Team SoloMid til sommeren.

League of Legends
Photo: Riot Games

Relaterte teksterLoading next content