Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
esports
Overwatch 2

Los Angeles Valiant løfter gardinen på sitt 2023 Overwatch League-lag

Endelig.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Denne offseason av Overwatch League har vært, helt ærlig, en katastrofe. Blizzard har virkelig tatt seg tid til å annonsere arrangementer og være spesifikke på detaljene, noe som har betydd at lagene har ventet til siste øyeblikk med å kunngjøre vaktlistene sine. Fra et fanperspektiv har det ikke vært bra.

Men uansett har Pro-Am i West-divisjonen nå startet, og lagene konkurrerer mot hverandre igjen, noe som betyr at de som har ventet til siste øyeblikk har blitt tvunget til å kunngjøre sine 2023-lag, med dette inkludert Los Angeles Valiant.

Nå som laget er tilbake på amerikanske kyster etter å ha konkurrert mot Asia i 2022, kan Valiant's-listen sees på bildet nedenfor.

Overwatch 2

Du kan se Valiant i aksjon senere i dag, når laget tar på seg London Spitfire (et annet lag som nettopp annonserte hele laget) i Pro-Am, som du kan se her.

Relaterte teksterLoading next content