Norsk
Gamereactor
nyheter
Lost Odyssey

Lost Odyssey i screens

Den første timen med Kaim

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Vi har tidligere publisert en haug med nyheter fra Lost Odyssey. Som du sikkert vet elsker vi å ta egne screens og nå vil jeg gjerne presentere dere den første timen med Lost Odyssey!

Spillet begynner med det velkjenta scenene fra det gigantiske slaget mellom Khent og Uhra, som brukes av Mistwalker som trailer på flere spillmesser. Når Uhra ser ut til å tape stort, løper Kaim frem fra skyggen og minsker den Khentske styrken merkbart på egen hand. Plutselig kommer en gigantisk meteor som spyr elver av lava over slagfeltet.

Lost Odyssey
Etter slaget består sletten av kun rykende aske. Kaim fortsetter sin reise blant maskiner, fiender og allierte etter å ha blitt forkullet av lavaen som har herjet landskapet.

Etter lavastrømmen viser det seg at det er bare Kaim igjen av samtlige krigere. At Kaim er udødelig, det vet vi jo på forhånd, men jeg føler meg litt interessert i å få vite alt om han. Som karakter er Kaim den stille og sterke typen. Kanskje blir man en enstøing etter å ha levd i tusenvis av år, kanskje er man bare forbannet lei av livet?

Lost OdysseyLost OdysseyLost Odyssey
Lost Odyssey byr på flere vakre lyseffekter, som ikke helt kommer frem på disse skjermisene.

Hvordan slåssingen utføres i Lost Odyssey får man allerede prøve i spillets første minutter, men det er etter at meteoren lander hvor man virkelig får smake på den skikkelige varen. Gjennom å utruste Kaim med ringer man finner, kan du få en ekstra sjanse til å utøve vold mot fiendene på en heftigere måte. Etter at du har valgt fiende du skal angripe (for Lost Odyssey er tekst- og turbasert) kan du trykke ned triggerknappen i rett øyeblikk for å få til litt ekstra kraft i slaget. Ringene kan dessuten sørge for at dine angrep ikke blir så puslete samt la deg utføre kontringer og så videre.

Lost Odyssey
Trykk ned triggerknappen i rette øyeblikk så slår du kraftig i rundt deg!
Lost Odyssey
Etter en liten rundtur støter Kaim på mennesker. Allierte ser det ut som.

Presentasjonen i Lost Odyssey varierer fra å være cinematisk til serieinspirert. Karakterdesigneren, Takehiko Inoue, er en kjent mangategner og har helt klart inspirert Mistwalker til å lage spillet litt som en interaktiv fortelling.

Lost OdysseyLost Odyssey
Lost Odyssey veksler mellom überflotte cinematiske og serieinspirerte mellomsekevenser. Spillet bruker flere bilderuter på en gang for å skape fart og spenning noe vi kjenner igjen fra Blue Dragon. Her er Kaims allierte styrker mest overrakset over at han er i live.
Lost OdysseyLost OdysseyLost Odyssey
Kaim får skyts av de allierte soldatene til Uhra, i et kjøretøy som jeg synes var litt merkelig.
Lost Odyssey
At Kaim ikke er ensom om å ha levd ganske lenge får vi allerede vite da han setter seg inn i samme kjøretøy som Seth. Hun har også overlevd meteoren og har et tidligere liv som ikke alle hun møter liker noe spesielt...

Det som kanskje fremstår aller best i Lost Odyssey er musikken. Stemningen er ubeskrivlig høy takket være kompositørkongen Uematsu. Lost Odysseys hovedtema er, om jeg skal være ærlig, et av de beste stykkene han hittil har lagd.

Lost OdysseyLost OdysseyLost Odyssey
Kaim befinner seg midt i et stort folkehav. Lederne vil snakke med han om hvorfor han overlevde. Seth, som også overlevde, finner det hele veldig urettferdig at hun ikke blir spurt. Det er en viss spenning mellom Seth og Kaim når de skilles og jeg tror at det finnes både en og to usnakkede ting i mellom de,
Lost Odyssey
Kaim er som en rollespillkarakter skal være; Stille, sterk og med en attitude som ikke mange liker.

Der slutter min første time med Kaim og hans eventyr i Lost Odyssey. Selvsagt kommer vi til å fortsette å spille og forhåpentligvis ha noen flere skjermiser å by på etter hvert!

Lost Odyssey

Relaterte tekster

3
Lost Odyssey er gratis ut måneden

Lost Odyssey er gratis ut måneden

NYHET. Skrevet av Tor Erik Dahl

For tre måneder siden ble Xbox 360-klassikeren Lost Odyssey tilgjengelig på Xbox One via konsollens bakoverkompatibilitet. Nå kan Microsoft fortelle at du kan laste ned...

0
Lost Odyssey er spillbart på Xbox One

Lost Odyssey er spillbart på Xbox One

NYHET. Skrevet av Tor Erik Dahl

Lost Odyssey har vært blant de mest etterspurte spillene til Xbox Ones tjeneste der man kan spille Xbox 360-spill. Det var en stor lansering for Microsoft da det kom, men...

8
Lost Odyssey i screens

Lost Odyssey i screens

NYHET. Skrevet av Sophie Warnie de Humelghem

Vi presentere den aller første timen med Mistwalkers meget flotte rollespill! Her får du vite mer om Kaim og Seth som begge overlever et et kraftig meteornedslag...!



Loading next content