Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Lost Planet: Extreme Condition

Lost Planet til PC!

Se forskjellene på X360 og PC

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

I går kunne vi fortelle deg at Lost Planet: Extreme Condition også vil bli lansert til PC og undertegende hoppet himmelhøyt til værs ved denne nyheten. I dag kan vi se hvilke forskjeller det blir mellom Xbox 360-versjonen og den som kommer til PC. For å si det mildt - det er ikke for ingenting at PC'en fortsatt topper listen med å være den beste maskinen til spill. Selvsagt vil DirectX 10 ha mye å si for det grafiske, men har du et fett skjermkort og i tillegg spillet, ja så kan du få oppleve mange flotte spilløyeblikk i år (spesielt med tanke på Crysis som også kommer).

Nedenfor kan du selv se med dine egne øyne hvordan det grafiske skille seg ut og undertegnede gleder seg stort til spillet kommer og hvor vi PC-eiere kan bruke mus og tastatur i stedet for en pad - Vi gleder oss og retter en stor takk til Capcom som gir oss denne muligheten!

PS! Bildet til venstre stammer fra Xbox 360 og den til høyre er fra PC-versjonen!

Lost Planet: Extreme Condition
Lost Planet: Extreme Condition

Relaterte teksterLoading next content