Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Red Dead Redemption

Lover mer Red Dead

- Forvent videre annonseringer

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Utvikler Rockstar har treffende nok status som superstjerner i spillbransjen, takket være kritikerroste titler som Grand Theft Auto-spillene, Max Payne-spillene og Red Dead Redemption.

Fansen av sistnevnte har lenge etterlyst en oppfølger til det mektige Western-spillet, men frem til nå har utviklerne holdt kortene tett til brystet. De ønsker fortsatt ikke å røpe noe, men samtidig påpeker de at serien fortsatt lever i beste velgående:

- Som vi nevnte i vår forrige spørrerunde om fremtiden til serier som Bully og L.A. Noire, stresser vi ikke med å utvikle oppfølgere til eksisterende serier. Det betyr imidlertid ikke at vi ikke vil lage dem etterhvert. Hold utkikk etter videre annonseringer rundt fremtiden til Red Dead-serien i tiden som kommer, kommenterte Rockstar under forrige ukes Comic-Con-messe,

Når en eventuell Red Dead Redemption-oppfølger dukker opp vites altså ikke foreløpig, men Rockstar har ikke for vane å slippe flere storspill samme år. Det er derfor naturlig å anta at det neste kapitelet i Red Dead-sagaen først vil komme etter lanseringen av Grand Theft Auto V. Kan det være snakk om et nestegenerasjonsspill?

Red Dead Redemption

Relaterte tekster

Undead NightmareScore

Undead Nightmare

ANMELDELSE. Skrevet av Kristian Nymoen

Westernspillet Red Dead Redemption er ansett som et av årets desidert beste spill og med tilleggspakken Undead Nightmare blir vi servert et zombieinfisert gjensyn med western-universet...Loading next content