Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
The Evil Within

Lover nytt om forsinket The Evil Within-DLC

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Bethesda Softworks har tidligere annonsert at de skal slippe tre tilleggspakker til deres skrekkspill The Evil Within. Blant annet fikk vi vite i desember at den første DLCen skal hete The Assignment, og den skulle slippes i begynnelsen av januar. Foreløpig har den ikke dukket opp, og fansen har begynt å bli lei av å vente. Derfor valgte en person å ty til Twitter for å spørre utgiveren om en slippdato, og da kom dette svaret:

"stay tuned for good news soon"

De to første tilleggspakkene skal la oss spille som Juli Kidman og følge hennes historie. I den tredje tilleggspakken skal fokuset heller være rettet mot en av fiendene, nemlig The Keeper.

The Evil Within

Relaterte tekster

8
The Evil WithinScore

The Evil Within

ANMELDELSE. Skrevet av Adrian Berg

Skrekklegenden Shinji Mikamis The Evil Within er endelig sluppet, og vi har samlet nok mot til å gi det en gjennomspilling. Her er anmeldelsen...Loading next content