Norsk
Gamereactor
esports
Apex Legends

Luminosity Gaming vender tilbake til konkurranse Apex Legends

Den nordamerikanske organisasjonen har signert en ny spillerliste.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Luminosity Gaming Luminosity Gaming har kunngjort at de vender tilbake til konkurranseverdenen Apex Legends. Den nordamerikanske esportsorganisasjonen har offisielt signert en ny spillerliste som skal konkurrere under lagets navn, etter at de har byttet navn fra LG Chivas.

Når det gjelder hvem som utgjør dette laget, inkluderer den aktive spillergruppen Christopher "sweetdreams" Sexton, "Slayr" og Nicholas "Fuhhnq" Wall, med trioen støttet av analytiker "Sven" og prøvetrener Noah "Android Dream" Martinez.

Laget skal konkurrere i Apex Legends Global Series: 2024 Split 1 Pro League - North America når den starter 21. januar, der de starter kampanjen for å sikre seg en plass i World Championship senere på året.

Apex Legends

Relaterte tekster

0
Apex Legends (Switch)Score

Apex Legends (Switch)

ANMELDELSE. Skrevet av Ingar Takanobu Hauge

Switch-eiere har fått et solid battle royale-spill som kan spilles uten online-abonnement. Spørsmålet er om de tekniske begrensningene er verdt det...

8
Apex LegendsScore

Apex Legends

ANMELDELSE. Skrevet av Ingar Takanobu Hauge

Apex Legends falt ned som lyn fra klar himmel, men Titanfall-entusiasten Ingar var ikke overbevist. Det var dog før han faktisk testet spillet ...Loading next content