Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
esports
Call of Duty: Infinite Warfare

Luminosity tok seieren under CWL Anaheim

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

De fire spillerne Josiah "Slacked" Berry, Sam "Octane" Larew, Nicholas "Classic" DiCostanzo og Renato "Saints" Forza utgjør Call of Duty-laget til esportorganisasjonen Luminosity, og for første gang kunne de innkassere seieren i turneringen som kan kalles et verdensmesterskap i spillet.

Luminosity fikk en god start med seier over OpTic Gaming i den første kampen i vinnernes runde, og deretter kjørte de over store navn som Evil Geniuses og Epsilon Esports. I selve finalen var det europeiske Splyce som befant seg på den andre siden av kartet.

Splyce åpnet best med å vinne en ekstremt jevn runde med Scorch Hardpoint, og stillingen 250-249 taler for seg. Deretter slo Luminosity tilbake i Crusher Search & Destroy (6-4) og Throwback Uplink (11-5).

Det ble fryktelig spennende i den fjerde kampen, som ble spilt i Retaliation Hardpoint. Der tok Luminosity seieren med ganske liten margin, nærmere bestemt 250-245. Sam "Octane" Larew vant tittelen MVP (mest verdifulle spiller), og hadde en imponerende k/d-statistikk på tvers av modusene.

Call of Duty: Infinite Warfare

Relaterte tekster

Call of Duty: Infinite WarfareScore

Call of Duty: Infinite Warfare

ANMELDELSE. Skrevet av Katrine Baumgardt

Gamereactor har satt tennene i årets tilskudd i Call of Duty-serien, Infinite Warfare, og det er en totalpakke du ikke vil gå glipp av...

0
OpTic vant CWL Championship i Orlando

OpTic vant CWL Championship i Orlando

ESPORTSTEKST. Skrevet av Eirik Hyldbakk Furu

I forrige uke var vi i Orlando for å dekke Call of Duty World League Championship. Her møttes 32 av verdens beste lag for å kjempe om verdensmestertittelen i Call of...Loading next content