Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Super Mario Galaxy

Lyst til å se Super Mario Galaxy i Unreal Engine 4?

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Har du noen gang lurt på hvordan det klassiske Wii-spillet Super Mario Galaxy ville tatt seg ut med grafikk av den litt mer moderne sorten? Vel, det spørsmålet har tydeligvis folka bak Youtube-kanalen CryZENx også stilt seg, helt til de bestemte seg for å gjøre noe mer enn å undre.

Resultatet er en video som faktisk viser hvordan Super Mario Galaxy kunne sett ut dersom man bygde opp spillet i Unreal Engine 4. Det er fortsatt tidlig i prosessen, men man kan allerede se markante forskjeller både på teksturer og effekter, som forhåpentligvis inspirerer Nintendo til å lage et Super Mario Galaxy 3. Vi håper i hvert fall det.

Du finner videoen på Yotube.

Super Mario Galaxy

Relaterte tekster

Super Mario GalaxyScore

Super Mario Galaxy

ANMELDELSE. Skrevet av Carl Thomas Aarum

Verdens beste rørlegger leverer et av de beste plattformspillene i historien. Nintendos største stjerne vender tilbake...

5
Super Mario Galaxy på vei til Wii U

Super Mario Galaxy på vei til Wii U

NYHET. Skrevet av Eirik Hyldbakk Furu

Ryktene skal ha det til at Nintendos neste konsoll lanseres neste år, og ser vi på spillplanene til Nintendo tyder mye på det. Det er nemlig få spill vi vet kommer til...Loading next content