Norsk
Gamereactor
esports
Rainbow Six: Siege

M80 innleder en ny æra på Rainbow Six: Siege med oppdatert lagoppstilling.

Laget vil konkurrere i den nordamerikanske ligaen når det kommer tilbake.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Etter en elendig oppvisning på Six Invitational tilbake i februar kunngjorde esportsorganisasjonen M80 omfattende endringer i Rainbow Six: Siege laget, og flere medlemmer forlot eller ble overført til andre lag. Nå, med disse endringene i tankene, har M80 avslørt sin oppdaterte og stort sett friske liste.

I tillegg til det eneste medlemmet som overlevde utvelgelsen, William "Spoit" Löfstedt, har laget blitt forsterket med Ben "CTZN" McMillan, Adam "nudl" Hryceniak og Gabriel "cameram4n" Hespanhol, samt Leonardo "Kyno" Figueiredo, som har blitt forfremmet fra benken.

Når det gjelder organisatoriske endringer, er Pedro "Pedro" Fernandes forfremmet fra analytiker til assistenttrener, Igor "Vivas" Vivas er forfremmet fra trener til hovedtrener, og Matheus "Budega" Figueiredo er forfremmet fra trener til strategisk trener.

Vi får se om disse endringene er til det bedre når laget er tilbake i North American League i løpet av de neste ukene.

Rainbow Six: Siege

Relaterte tekster

6
Rainbow Six: SiegeScore

Rainbow Six: Siege

ANMELDELSE. Skrevet av Anders Mai

Det nye Rainbow Six fokuserer sylskarpt på samarbeid, og har du venner å spille med tilbyr det en intens og annerledes opplevelse. Vi har satt karakter...Loading next content