Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Mafia II

Mafia II på bannskapstronen

F-ordet brukes faen meg altfor hyppig

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Mafia II er ikke alle spillmødres beste barn, med vold og amoralisme rundt ethvert virtuelle gatehjørne. Nå har Guinness World Records funnet ut at spillet i tillegg burde vaske munnen med såpe og vann, kun for å kåre det til tidenes mest flåkjeftede utgivelse i Guinness World Records Gamer's Edition.

Et lite ord som rimer på "puck" brukes nemlig over 200 ganger, og slår dermed den forrige rekordholderen, Wii-spillet House of the Dead: Overkill. Vi vil ikke påstå at det ligger noe særlig med prestisje i denne rekorden, selv om det lønner seg å banne mest mulig i virkeligheten. Hvordan ellers skal man være tøff?

Oppdagelsen ble først gjort av Achievement Hunter, som dermed ble kontaktet av Guinness.

Manusforfatter i 2K Czech: bra jobba! Du får etterstrebe over 300 i et eventuelt Mafia III.

Mafia II
Falcone ble plutselig litt usikker på hva han skulle si. Luck? Stuck? Buck?

Relaterte tekster

Mafia IIScore

Mafia II

ANMELDELSE. Skrevet av Petter Hegevall

Livet som nyfødt gangster i 2K Czechs etterlengtede oppfølger er hardt. Vi har tatt på oss den flotteste dressen og prøvd oss som mafioso på femtitallet. Her skortet det ikke på brylkremen.Loading next content