Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Mafia III

Mafia III-utvidelser annonsert

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Vi har allerede fått en god del gratis oppdateringer til Mafia III, men nå har tiden kommet for utvidelser med mer innhold vi må betale for.

Hangar 13 har annonsert tre kommende utvidelser:

Faster, Baby!: vil komme i slutten av mars, og vil tydeligvis by på en del snadder for de som liker raske biler. Lincoln slår seg nemlig sammen med Roxy Laveau, en kvinne som også er kjent for å gå hardt til verks for å få det som hun vil. Hun er ute etter en korrupt sheriff som terroriserer Civil Rights-forkjemperne i utkanten av New Bordeaux. Dette vil ta dem til et helt nytt område hvor vi får oppleve raske biler, dramatiske biljakter og utrolige stunt.

Stones Unturned: kommer i mai. Her blir vi bedre kjent med John Donovan mens vi jakter ned en gjenoppstått rival fra Vietnamkrigen.

Sign of the Times: kommer i juli. Ritualistiske drap herje, og Father James ber Lincoln ta seg av kulten som er står bak. Et oppdrag som vil ta oss fra de fryktede bayou-områdene til de narkotikapregede områdene i byen.

Hver utvidelse vil inkludere nye områder, historier, gameplaymekanikker, og mer, så forvent flere detaljer nærmere lansering.

Hvilken utvidelse høres mest interessant ut for deg?

Mafia III

Relaterte tekster

Mafia IIIScore

Mafia III

ANMELDELSE. Skrevet av Tor Erik Dahl

Etter seks år og 30 trailere er det endelig klart for det nyeste kapitlet i Mafia-serien. Kan en god historie være nok til å lage et godt sandkassespill?

0
Mafia III-utvikler åpner nytt studio

Mafia III-utvikler åpner nytt studio

NYHET. Skrevet av Suzanne Berget

Hangar 13, mest kjent som utvikleren av Mafia III, har åpnet et nytt studio i Brighton ved å ta over en indiegjeng ledet an Nick Baynes (Split/Second), og det virker som...Loading next content