Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
One Military Camp

Manage-Sim One Military Camp kommer som Early Access 2.

Abylight kunngjør utgivelsesdato, innholdsveikart og priser for ny administrasjonssimulator.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt

Abylight Barcelona kunngjorde i dag lanseringen av One Military Camp, den militære leirstyringssimulatoren, planlagt til den 2. mars.

Prosjektet har vært under utvikling siden november 2020, og i går ble den første demoen av spillet fjernet slik at utviklerne kan samle tilbakemeldinger fra spillere, noe som har vært en grunnleggende del av prosjektet. I tillegg til å kunngjøre utgivelsesdatoen har studioet skissert veikartet for det kommende gratisinnholdet som vil bli lagt til i løpet av de kommende månedene.

One Military Camp

I tillegg til en sandkassemodus vil det også bli lagt til nye tilpasningsalternativer, forbedringer av spillbalansen, selvforsyning og inkludering av rekruttkjæledyr.

Endelig er prisen som spillet kommer til Steam i mars bekreftet også, og den vil være 24.99 euro, selv om det i løpet av den første uken vil ha en kampanje med 10% rabatt.

Abylight deltok i Gamelab Tenerife i desember i fjor, og Gamereactor fikk muligheten til å snakke med dets administrerende direktør, Eva Gaspar, selve spillet, samt nye trender i bransjens fremtid. Du kan sjekke ut hele intervjuet nedenfor.

HQ

Relaterte teksterLoading next content