Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
esports
Fortnite

Mange Fortnite-vinnere har ventet flere måneder på sine premiepenger

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Det avholdes mange Fortnite-turneringer hvert eneste år, og visse av dem er arrangert av Epic Games selv, som har designet premiepuljen, og står for å utbetale de diverse beløpene til vinnerne. Det later dog til at ganske mange har ventet flere måneder på å få pengene sine utbetalt.

På Reddit har flere tråder dukket opp, hvor vinnere snakker om de manglende utbetalingene. Blant annet skulle brukeren ttvLeftRightGN ha mottatt $1000 AUD, men har ventet siden 12. januar på premien.

Dette har fått spilleren Devour, som forøvrig vant $5000 AUD i samme turnering, og som heller ikke har fått pengene, til å sette sammen en liste over spillere som mangler utbetalinger fra Epic Games. Det finnes en spiller på den listen, Araki, som ikke har fått utbetalt en premie på $50.000.

Flere av disse spillerne sier at de har kontaktet Epic mange ganger for å minne dem om problemet, siden turneringsguiden sier at det er Epic som direkte står for utbetalingen. Epic har utgitt en forklaring hvor de påstår at de mangler bankinformasjonen fra spillerne.

"We are going to be more proactive in tracking down any remaining winners via email and in-game messaging. We realize the payment process has been confusing and lacking transparency for many. We're working to address these issues for past, present and future tournaments."

Fortnite

Relaterte teksterLoading next content