Norsk
Gamereactor
nyheter
Pro Evolution Soccer 2017

Maradona gjør helomvending i PES-søksmålet

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

I mars fikk vi vite at Diego Maradona ville saksøke Konami siden han hevdet de ikke hadde rett til å bruke han i Pro Evolution Soccer 2017. Uken etter stod han fortsatt fast på at dette var et stort problem, men nå har det japanske selskapet virkelig fått han på andre tanker.

El Eco kan nemlig melde at de to partene har klart å gjort opp utenfor rettsalen. Konami skal ha blitt enig om å betale en ukjent sum til Maradona, men denne er ikke bare for å ha brukt utseendet hans. De har nemlig avtalt at den verdenskjente argentineren skal være en slags ambassadør for serien frem til 2020.

Her er det altså i alle fall to ting som er klart: Konami vil holde seg i spillbransjen en stund til, og Maradona er villig til å tilgi folk for å hands...feil de har gjort (for en pen sum penger).

Pro Evolution Soccer 2017
Pro Evolution Soccer 2017

Relaterte tekster

Pro Evolution Soccer 2017Score

Pro Evolution Soccer 2017

ANMELDELSE. Skrevet av Sam Bishop & Mike Holmes

Konami vet hva de gjorde bra forrige høst, og nå har de brukt det meste av tiden på å finjustere og polere. Høstens første fotballspill er en perle!

- PES League tok et stort steg på Anfield

- PES League tok et stort steg på Anfield

ESPORTSTEKST. Skrevet av Tor Erik Dahl

Gamereactor var nylig på plass på Liverpool FCs stadion Anfield i forbindelse med PES Leagues regionsfinale. Under tilstelningen tok vi en prat med Konamis Jonas Lygaard...

Maradona gir seg ikke i PES 2017-krangelen

Maradona gir seg ikke i PES 2017-krangelen

NYHET. Skrevet av Tor Erik Dahl

Det startet med at den argentinske fotballegenden Diego Maradona truet med å saksøke Konami for å ha inkludert en spiller med hans navn og utseende i Pro Evolution Soccer...Loading next content