Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
lifestyle
The Super Mario Bros. Movie

Marios støvler er laget i det virkelige liv

Red Wing Shoes har laget støvlene for å markere The Super Mario Bros. Movie.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Like før helgen rapporterte vi om den siste traileren for The Super Mario Bros. Movie, en trailer som viste Mario og Donkey Kong slå seg sammen, samt en lengre Mario Kart-seksjon. Men nå for å legge til dette, har skohåndverker, Red Wing Shoes avslørt at den har slått seg sammen med Nintendo og Illumination for å lage ekte versjoner av Marios støvler.

"Pixel-for-stitch" -rekreasjonene brukte "eldre metoder og innovative materialer" for å skape et genuint godt par støvler. Siden dette er den "offisielle støvelen til Super Mario Bros. Plumbing", har de også blitt konstruert med en forsterket tåboks, og en avrundet hæl med en hælpute som har "toppmoderne soppinfuserte materialer som feirer Marios signaturevner", alt for å beskytte brukeren på jobben.

Fangsten med denne støvelen er imidlertid at den ikke kommer i salg noe sted, da Red Wing Shoes har bekreftet at "støvlene ikke er til salgs". I stedet må vi bare gawk og ønske at vi kunne ha fått hendene på et par av disse sparkene.

The Super Mario Bros. Movie
Dette er en annonse:

Relaterte teksterLoading next content