Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Marvel's Avengers

Marvel's Avengers' neste karakter er Jane Foster aka Female Thor

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Mange av dere har nok trodd eller i alle fall ment at Marvel's Avengers døde rett etter War for Wakanda-utvidelsen, men lekkasjer har gjort det klart at Crystal Dynamics har mer på lur. For eksempel fikk en skuespiller det til å høres ut som om She-Hulk ville være neste figur, men det er altså en annen kvinne som straks blir spillbar.

Etter en rekke utsettelser avslører nemlig utviklerne at Jane Foster, altså den kvinnelige utgaven av Thor som Natalie Portman er i Thor: Love and Thunder, blir den neste superhelten i Marvel's Avengers. Annonseringen er dessverre relativt skuffende utenom dette siden hun først kommer i oppdatering 2.5 senere i år og da selvsagt vil ha mange av de samme ferdighetene som Thor-utgaven vi allerede kan bruke. Utviklerne sier det er noen forskjeller, men når de til og med advarer om dette vil nok de som reagerte på to Hawkeyer få blod på tann.

Før den tid skal oppdatering 2.4 slippes en gang i mai. Denne vil blant annet endre litt på belønningene i spillet ved å blant annet belønne oss med utstyr fra ulike sett i ulike eventer, gjøre slik at flere eventer belønner oss med Unit-valutaen, gi oss bedre utstyr for alle figurer for å fullføre meta-oppdrag slik at vi har andre alternativer enn Raid og Omega Level Threat. Nærmere informasjon om alt dette vil avsløres om noen uker.

Marvel's Avengers

Relaterte tekster

0
Marvel's AvengersScore

Marvel's Avengers

ANMELDELSE. Skrevet av Eirik Hyldbakk Furu

Historien er en av de beste i Marvel-universet og kampsystemet er glimrende, men dessverre holdes spillet litt tilbake av lootsystemet, lite variasjon og tekniske problemer.Loading next content