Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Marvel's Avengers

Marvel's Avengers slippes på Xbox Game Pass

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Som fryktet har mange forlatt og nærmest glemt at Marvel's Avengers finnes, så det er ikke rart at Sony og Square Enix gjorde spillet tilgjengelig på PlayStation Now tidligere i år. Nå er det tid for at PC- og Xbox-spillere også får mulighet til å få det "gratis".

For selv om de fleste trodde at Microsoft offentliggjorde alle spillene som blir en del av Xbox Game Pass denne måneden for to uker siden avslører selskapet nå at Marvel's Avengers også blir en del av Game Pass både på Cloud, konsollene og PC den 30. september. Dette er selvsagt hele spillet, noe som betyr at du får med Black Panther, War for Wakanda-utvidelsen og alt det andre som har blitt lagt til gratis i spillet etter lansering.

Marvel's Avengers

Relaterte tekster

0
Marvel's AvengersScore

Marvel's Avengers

ANMELDELSE. Skrevet av Eirik Hyldbakk Furu

Historien er en av de beste i Marvel-universet og kampsystemet er glimrende, men dessverre holdes spillet litt tilbake av lootsystemet, lite variasjon og tekniske problemer.Loading next content