Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Marvel's Spider-Man 2

Marvel's Spider-Man 2 får en gratis prequel-tegneserie

Peter, Miles og MJ tar The Hood senere denne uken.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

En Marvel's Spider-Man 2 prequel tegneserie har blitt bekreftet av Sony, som dekker hendelsene frem til oppfølgeren som kommer senere i år. Det vil se Peter, Miles og MJ ta på seg en ny superskurk kjent som The Hood, som tilsynelatende ikke kan bli slått av nett eller knyttnever.

Tegneserien lanseres i USA 6. mai for å feire Free Comic Book Day, og kan hentes eller lastes ned digitalt via Marvel Unlimited-appen. En verdensomspennende utgivelse kommer på et senere tidspunkt.

Dette er ikke den eneste Spider-Man-nyheten Sony bekreftet i sitt siste blogginnlegg. I tillegg til den nye tegneserien, slippes en frittstående versjon av Marvels Spider-Man Remastered for PS5. Det vil koste $10 å oppgradere hvis du eide PS4-versjonen av spillet, eller $49.99 hvis du ikke gjør det. Den frittstående remaster er satt til å slippe senere denne måneden.

Marvel's Spider-Man 2

Relaterte teksterLoading next content