Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Marvel's Spider-Man 2

Marvel's Spider-Man 2 vil ikke ha co-op

Så vi må se hvordan både Peter Parker og Miles Morales er fremtredende karakterer i den etterlengtede PlayStation 5-eksklusiven.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Insomniac Games har knapt sagt noe om Marvel's Spider-Man 2 etter at spillet ble kunngjort i den forrige PlayStation Showcase-sendingen i 2021, så fans har studert teasertraileren for å spekulere i hva som venter oss. En av de mest populære teoriene har vært at spillet vil la oss spille co-op på grunn av fokuset på at Peter Parker og Miles Morales er sammen. Utviklerne har blitt lei av dette, og har bestemt seg for å knuse disse ryktene og spekulasjonene nok en gang.

Fordi Insomniacs offisielle Twitter gjentok følgende da en person spurte om Marvel's Spider-Man 2 ville være et samarbeidsspill:

"Nei! Det er et episk enkeltspillereventyr!"

Den siste delen er nøyaktig den samme ordlyden de brukte da spillet ble kunngjort. Det vil sannsynligvis være siste gang de må si det, for Marvel's Spider-Man 2 vil vise oss ganske mye gameplay i morgendagens PlayStation Showcase.

Marvel's Spider-Man 2
Fra Spider-Man: Miles Morales.

Relaterte teksterLoading next content