Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Marvel's Spider-Man 2

Marvel's Spider-Man 2-skuespiller sier spillet lanseres i september

Kan PlayStation 5-eksklusiven komme rundt samme tid som Starfield?

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Insomniac bestemte seg for å bekrefte at Tony Todd skal spille Venom i Marvel's Spider-Man 2 kort tid etter kunngjøringen av spillet, og skuespilleren har hypet opp og hintet til PlayStation 5-eksklusiven siden den gang. Jeg tror dog at dagens tweet har gitt Sonys markedsavdeling sin største hodepine hittil.

For Tony Todd bestemte seg for å si følgende da en fan sa at Marvel's Spider-Man 2 ikke kan komme raskt nok:

"Ser ut som september! Massiv publisitet kommer i august. Reklamefilmer begynner å slippe i august, så jeg blir fortalt. Hold fast på ... og hold pusten! kommer til å være nødvendig"

En interessant avgjørelse, da Insomniac bare har gjentatt at spillet lanseres i høst og åpenbart ikke har sagt noe om markedsføringsplanene. Likevel er det verdt å nevne at skuespillere gang på gang viser at de ikke har peiling på når et spill lanseres, men ville det ikke vært kult om PlayStation 5-eksklusive Marvel's Spider-Man 2 ble lansert omtrent samtidig som Xbox Series / PC-eksklusive Starfield?

Når tror og håper du Marvel's Spider-Man 2 lanseres?

Marvel's Spider-Man 2

Relaterte teksterLoading next content