Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Mass Effect Legendary Edition

Mass Effect Legendary Edition avslører valgene spillerne tar

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

En av grunnene til at millioner av spillere liker Mass Effect-trilogien så veldig godt er historien og hvilke interessant valg vi kan ta. Derfor er det alltid artig når utviklerne avslører akkurat hvilke valg folk over hele verden tar, noe Bioware selvsagt har bestemt seg for å gjøre med Mass Effect Legendary Edition også.

Mass Effect Legendary Edition

Under kan du se en omfattende oversikt som viser hvilken type Shepard som er mest populære, hvilke karakterer du oftest overlever det siste oppdraget i Mass Effect 2, hvilke partnere som brukes mest, hvor mange som har kurert Genophage og mye mer. Blant annet viser det seg at bare en av tre får høre Jennifer Hale sin flotte Shepard, at de fleste foretrekker rasisten Ashley, at de fleste slår til vår kjære reporter og at med et glimt i øyet at alle bruker altfor lang tid på å finne og skanne den siste keeperen i Mass Effect.

Hvilke valg overrasker deg mest?

Mass Effect Legendary Edition

Relaterte teksterLoading next content