Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Mass Effect Legendary Edition

Mass Effect Legendary Edition-trailer viser hvor mye penere det er

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Når folk hører ordet remastere er det selvsagt den visuelle biten de fleste tenker på først, men Bioware har også fremhevet en rekke andre forbedringer Mass Effect Legendary Edition vil by på. Nå er det likevel tid for å virkelig se hvor mye penere samlingen er.

Dagens trailer sammenligner nemlig Mass Effect Legendary Edition sin grafikk med originalene, og det er ikke akkurat vanskelig å se forskjell. Utviklerne har uansett også offentliggjort en artikkel hvor de skriver mer detaljert om hva som har blitt gjort og hva som er tanken bak det. Her snakker de blant annet om hvordan Liara ikke er den eneste som nå endrer seg på en naturlig måte gjennom trilogien, hvordan både hår, hud og lys har blitt forbedret betaktelig, enkelte områder har blitt endret for å se enda bedre ut og mer.

HQ
Mass Effect Legendary Edition

Relaterte teksterLoading next content