Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
The Sims: Bustin' Out

Masse nye The Sims Bustin' Out skjermiser

Electronic Arts og Maxis’ enorme suksess med The Sims-serien når nye høyder og nå erobrer de snart konsollverden igjen med Bustin’ Out, som lover masse nye muligheter til selv de mest innbitte fans.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt

I sin neste konsollversjon har Maxis og Electronic Arts åpenlyst gjort spillet mer egnet til konsollpublikummet. En 2 spiller funksjon er nå tilgjengelig og med 10 nye karriærer, masse nye ting å pynte kåken med og mange nye steder å utforske med dine Sims. Her er de nyeste skjermisene fra spillet, som kommer til alle de 3 konsollene i starten av 2004.

HQ

Relaterte tekster

0
The Sims: Bustin' OutScore

The Sims: Bustin' Out

ANMELDELSE. Skrevet av Carl Thomas Aarum

Carl Thomas har en kompis i lomma! The Sims konseptet ser ut til å være i stand til å sjarmere selv gutte-gamere på det håndholdte fomatet.

0
The Sims: Bustin’ OutScore

The Sims: Bustin’ Out

ANMELDELSE. Skrevet av Bjørn Thomas Torvund

De aller fleste som har vært borti PC-spill har fått med seg spillet som revolusjonerte spillverdenen i 2000 og som er utviklet av Maxis. Nå er den andre konsollversjonen ute!

0
Masse nye The Sims Bustin' Out skjermiser

Masse nye The Sims Bustin' Out skjermiser

NYHET. Skrevet av Jesper Nielsen

Electronic Arts og Maxis’ enorme suksess med The Sims-serien når nye høyder og nå erobrer de snart konsollverden igjen med Bustin’ Out, som lover masse nye muligheter til selv de mest innbitte fans.Loading next content