Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Diablo III: Reaper of Souls

Massiv patch til Diablo III: Reaper of Souls

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Diablo III: Reaper of Souls har nå vært ute i knappe tre måneder, og akkurat nå som vi har blitt bittelitt trøtte av spillet så lanserer selvfølgelig Blizzard en ny og massiv patch for å fange interessen vår nok en gang. Sesonger, nytt legendarisk utstyr, Greater Rifts og legendariske gems vil nok være det som skal til for å hale oss tilbake til Sanctuary.

Les også: Vår anmeldelse av Diablo III: Reaper of Souls

Sesonger vil nå bli innført, og vil nå la spilleren begynne på level 1 med både helten og håndtverkerne. Spilleren kan da klatre på sesongbaserte topplister, og samle unikt legendarisk utstyr. Når sesongen er ferdig vil dette legendariske utstyret rulles inn i spillet så aandre spillere også kan få tak i det.

I løpet av disse sesongene kan spillerne kunne takle såkalte Conquests, som er ekstra tøffe achievements som bare de 1000 første vil kunne få hver sensong. Her nevner Blizzard tøffe oppgaver som å drepe Malthael på Torment-nivå 4, eller å gjennomføre akt 1 til 5 på under en time.

Patchen vil også innføre Greater Rifts, som er spesielle Nephalem Rifs som gir større utfordringer for erfarne spillere. Disse vil gå på tid, og vanlige fiender vil i mindre grad gi loot enn hovedfienden gir. For å belønne spillerne for å takle disse utfordringene innfører Blizzard legendary gems som kan brukes i ringer og amuletter. Jup, legendariske gems...

I tillegg gjøres det forandringer hvor dexterity heller vil gi armor enn dodge til Monk- og Deamon Hunter-klassene, og healingen fra life on hit og life generation vil øke på bekostning av healingen Health Globes gir.

Patchen vil bli lansert "soon enough" ifølge Blizzard, så det er bare å glede seg. For å sitere en velkjent film; "Just when I thought I was out, they pull me back in!"

Diablo III: Reaper of Souls
Diablo III: Reaper of SoulsDiablo III: Reaper of Souls

Relaterte tekster

4
Diablo III: Reaper of SoulsScore

Diablo III: Reaper of Souls

ANMELDELSE. Skrevet av Kim Visnes

Vi har reist tilbake til helvetet for å se hva den første Diablo III-utvidelsen byr på. Har Blizzard lyttet til fansen, eller kjører de sitt eget løp? Kim har satt karakter...

0
Necromancer-klassen endrer Diablo III

Necromancer-klassen endrer Diablo III

NYHET. Skrevet av Tor Erik Dahl

Vi møtte Blizzards spillprodusent Rob Foote og designer Matthew Berger for å snakke om alt som har med den nye klassen Necromancer å gjøre. Diablo III er som kjent fem år...

0
Vi har kikket på Diablo IIIs Necromancer

Vi har kikket på Diablo IIIs Necromancer

ARTIKKEL. Skrevet av Bengt Lemne

Det har gått fem år siden lanseringen av Diablo III, og tre år siden Reaper of Souls, men Blizzard er fortsatt ikke ferdige med spillet. Det er ikke vi heller...Loading next content