Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
The Division

Massiv The Division-oppdatering er endelig klar

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Massive Entertainment har snakket om The Division sin 1.7-oppdatering i lang tid allerede, og i dag får vi endelig mulighet til å laste den ned.

Denne oppdateringen byr virkelig ikke på småtteri heller. Her får vi blant annet nye Global Events som modifiserer alle områdene i spillet. Hver slik event vil ha et særegent tema, og den første kalles Outbreak, og er selvsagt knyttet til pandemien som herjer New York. Med å fullføre disse vil vi belønnes med det som forhåpentligvis er bedre utstyr. Om du ønsker å øke sjansen for å få bedre utstyr kan du også aktivere de nye "Activity"-modifiseringene på enkelte oppdrag og Incursions.

Belønningene er ikke dårlige heller. Svenskene har nemlig overhalet loot-systemet. Dette betyr blant annet at noe av utstyret som allerede finnes i spillet har blitt forbedret og kanskje oppgradert til "Classified Gear"-set. Disse er ikke bare sterkere, men gir også ekstra bonuser og flere muligheter for å rekalibrere. Under denne første eventen kan man blant annet belønnes med "Classified"-utgaver av Deadeye. Denne utgaven sin sjette bonus vil være "When zoomed, getting a headshot kill with Marksman rifles will increase critical hit damage by 20% every second to a maximum of 100%, and will increase stability by 100%. Last for 10 seconds or until no longer zoomed". Den der passer i alle fall undertegnede veldig godt.

Det kommer også en interessant gode for deg som liker å se bra ut i kulda. Nå blir det nemlig mulig å finne ansiktsmasker, bytte solbriller, og dra til frisøren. De nye "Encrypted Caches" vil også inneholde nye emotes, klær, og skins, men disse kan kun åpnes med cypher-nøkler du kan kjøpe eller samle deler med å fullføre "commendations" eller drepe navngitte fiender.

"Commendations" er det Achievements/Trophies-aktige systemet vi har hørt snakk om i lang tid. Dette handler enkelt og greit om å bare nå enkelte milepæler i spillet. Antall skudd, antall personer du har drept osv. vil belønne deg med et merke du kan feste på armen, og da altså gi deg en del av en nøkkel. Disse gjelder også retroaktivt, så har du spilt The Division før har du nok en del allerede.

Som en siste godbit kan alle som ikke har kjøpt den meget underholdende Survival-utvidelsen prøve den helt gratis fra klokken 15:00 på fredag til klokken 21. på søndag.

Spiller du fortsatt The Division? Hva synes du eventuelt?

HQ
The Division

Relaterte tekster

0
The Division - UndergroundScore

The Division - Underground

ANMELDELSE. Skrevet av Morten Bækkelund

Det kan bli kaldt i New York om vinteren, og derfor har kjeltringene i The Division trukket nedover. Likevel holder de på med akkurat det samme der nede som på gateplan...

1
The Division: UndergroundScore

The Division: Underground

ANMELDELSE. Skrevet av Mathias Holmberg

Vi har kanskje ryddet opp i New Yorks gater, men trusselen har kun flyttet seg noen meter nedover. Bli med ned i mørket i den første utvidelsen til Ubisofts onlinespill...

0
Spill The Division gratis i helgen

Spill The Division gratis i helgen

NYHET. Skrevet av Eirik Hyldbakk Furu

Ubisoft har virkelig vært ivrige på å la folk prøve The Division gratis noen helger etter lansering, noe vi virkelig ikke klager på. Vi synes nemlig fortsatt at spillet...Loading next content