Norsk
Gamereactor
nyheter
Battleborn

Massive endringer kommer til Battleborn

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Det er ingen hemmelighet at Battleborn har hatt det vanskelig siden lansering, og noe av det skyldes at mange sammenligner det med Overwatch. Spillerne har dog også enkelte negative tanker om spillet, men nå ønsker Gearbox å fikse disse. Samtidig skal de gjøre noen endringer som forhåpentligvis trekker flere til spillet.

Studioet har avslørt at det vil komme noen ganske imponerende endringer til spillet innen kort tid:

• Alle de 25 grunnleggende figurene vil nå låses opp etter å ha fullført prologen. "Character unlock challenges" vil i stedet belønne deg med helt nye skins når de fullføres. De skal også endre litt på flere av utfordringene for å gjøre dem litt lettere.

• Story Mode-oppdrag vil nå ha flere guider og verktøy til å lede deg gjennom ulike områder av spillet. will have more guides and tools to lead you through various areas of the game. "Credit"-belønninger har også fått en boost for å gi oss loot-pakker tidligere.

• For å hjelpe deg enda mer vil de ha to nye opplærings-moduser. Incursion vil øke PVP-ferdighetene dine, samt lære deg de grunnleggende sidene med "competitive play". Første gjennomspilling må fullføres alene, men kan spilles sammen med andre etter det. Dojo vil la deg prøve ut de ulike figurene slik at du lærer deg hvordan de gjør ulike ting, og hvordan de føles mens du kjemper mot bølger av fiender.

Så er det endringene som i hovedsak er ment for mer erfarne spillere:

• Brukergrensesnittet blir nå renere, mer pulserende, og mye enklere å navigere. Dette gjelder blant annet startmenyen, Command centre, figurvelgeren, og de generelle menyene.

• Draft Mode er en ny modus hvor lag og spillere på tur velger og banner figurer for å finne de rette kombinasjonene og kontringene mot det fienden velger.

• Story Mode og Competitive Multiplayer Mode vil få daily quests.

• Command Rank økes til 150, mens Character Rank økes til 20. Dette gir oss også helt nye belønninger.

• De har gitt Credits- og loot pack-systemet en skikkelig overhaling, særlig i Competitive Multiplayer-kamper. Credits vil nå samles opp fastere i offentlige PVP-kamper, noe som vil føre til at du har råd til flere loot packs i Marketplace. Spillere som forlater kamper vil nå ikke få noen ting.

• Marketplace vil nå bare ha The Core Pack. The Core Pack har større sjanse for sjeldnere utstyr, og har en sjanse for å gi deg nye skins eller taunts som tidligere var i Faction packs.

• Et mer variert utvalg av Boosts vil nå kunne skaffes for Platinum i Marketplace.

• Den tidligere omtalte PS4 Pro-støtten skal komme. Da kan du velge mellom å spille med 1080p i 60 bilder i sekundet eller 4K med 30 bilder i sekundet.

De skal komme med mer informasjon i morgen, og det skal bli interessant å se hva mer de har på lur utenom gratisutgaven.

Battleborn

Relaterte tekster

BattlebornScore

Battleborn

ANMELDELSE. Skrevet av Magnus Groth-Andersen

Battleborn er forvirrende. Veldig forvirrende. Faktisk er det så forvirrende at det ofte forvirrer seg selv. Forvirret?

Battleborn legges ned

Battleborn legges ned

NYHET. Skrevet av Eirik Hyldbakk Furu

Spillet fjernes fra butikkene allerede nå, dropper muligheten til å kjøpe valuta i februar og stenger til slutt serverne helt i 2021.

Take-Two: Ikke overrasket over Evolve

Take-Two: Ikke overrasket over Evolve

NYHET. Skrevet av Tor Erik Dahl

2K Games gitt oss mange gode spillopplevelser opp gjennom årene, men de siste årene har vi også fått to store spill som ikke har levert. Dette erkjenner nå Take-Two-sjef...Loading next content