Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter

Maximo VS Army of Zin - Screenies

Vi har noen eksklusive skjermdumper fran Maximo 2. Spillverdenens mest berømte boxershorts og deres eiere er snart tilbake.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Vi har noen eksklusive skjermdumper fran Maximo 2. Spillverdenens mest berømte boxershorts og deres eiere er snart tilbake.

Capcom Digital Studios har startet arbeidet med oppfølgeren til Maximo: Ghosts to Glory, passende nok døpt til Maximo 2. Del to skal være bygget opp på samme måte, men med mer varierende oppdrag enn å bare løpe rundt og hugge med sverdet. Kameravinklene skal også forbedres, hvilket kan glede alle oss som døde i hytt og pine i foregjengeren. Denne gangen skal Døden (mannen med ljåen) spille en større rolle i sin fortsatte manipulasjon av den stakkars helten Maximo.

Maximo var en moderne tolkning av klassiske Ghost'n Goblins, eller Makaimura som det het i Japan. Tegneren Susumu Matsushita skal igjen formgi spillets karakterer, og til glede for plattformspurister vil utviklerne prøve å inkludere et gammelt 2D-spill som bonus. Spillet er ennå ikke offisielt annonsert av Capcom, men disse eksklusive bildene er vel bevis nok for at det er på vei. Maximo 2 ser ut til å bli veldig likt foregjengeren sin, i hvertfall hvis vi skal dømme ut fra disse bildene. Videre informasjon kommer etter E3.Loading next content