Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Medal of Honor: Above and Beyond

Medal of Honor gjenopplives som virtual reality-spill

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Man kan vel egentlig si at det var Medal of Honor som startet den meget populære trenden å lage skytespill satt i andre verdenskrig for tjue år siden, og serien holdt det gående i tretten år før EA tydeligvis bestemte seg for å forlate den. Etter sju år med masing er dog Medal of Honor tilbake.

Respawn Entertainment, skaperne av Titanfall og det kommende Star Wars Jedi: Fallen Order, har endelig offentliggjort virtual reality-spillet de har jobbet med, og det viser seg å være Medal of Honor: Above and Beyond til Oculus Rift-headsetene. Her går turen tilbake til 1940, hvor vi spiller som en agent i det amerikanske Office of Strategic Services. Med en slik jobb kan vi forvente oppdrag både til lands, vann og i lufta med, for det handler om å både sabotere nazistenes baser, å hjelpe den franske motstandsbevegelsen, ødelegge fiendens planer og mer utviklerne ikke ønsker å snakke detaljert om riktig enda. Du kan uansett se litt av hva som venter i annonseringstraileren under. Vi kan også glede oss til å gyve løs på en multiplayerdel, noe som høres spennende ut med tanke på hvem som lager det, så det skal bli gøy å se og høre hva Respawn sier de kommende månedene før Medal of Honor kommer tilbake en gang neste år.

HQ
Medal of Honor: Above and Beyond

Relaterte teksterLoading next content