Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Dreams

Media Molecule leter etter europeiske testere til Dreams VR

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

I februar ble Media Molecules Dreams sluppet til PlayStation 4 etter lang tid i Early Access. Det er et spill som mer handler om å skape egne spill og opplevelser enn å faktisk spille selv, og nå virker det som at virtual reality endelig er på vei til spillet.

VGC har nemlig lagt merke til at Media Molecule leter etter europeiske testere for å kunne legge til VR i Dreams, og de som velges ut kompenseres med £200. Høres det ut som noe for deg kan du melde din interesse her. Du vil få avlegge rapport om dine erfaringer med spillet.

Ifølge spillets Creative Director Mark Healey er virtual reality samt multiplayer online de mest etterspurte funksjonene til Dreams.

Dreams

Relaterte tekster

1
DreamsScore

Dreams

ANMELDELSE. Skrevet av Eirik Hyldbakk Furu

Eirik mener at det ikke finnes et mer passende navn til Little Big Planet-skapernes nyeste spill, for her oppfylles drømmene til både skapere og spillere.Loading next content