Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Dreams

Media Molecule viser frem en Little Big Planet-bane bygd i Dreams

For å feire et tiår med Sackboy-eventyr.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Sackboy og Little Big Planet-serien feirer sitt 10-årsjubileum i disse dager, og for å markere anledningen har utviklerne hos Media Molecule bestemt seg for å vise frem deres nye spill, Dreams, og mulighetene en har til å bygge egne nivåer der. Via en livestream, som du kan se på Media Molecule sin offisielle Twitch-kanal, bygde de en Little Big Planet-bane i sin helhet i Dreams - Sackboys inkludert!

Dreams kommer ut eksklusivt til PlayStation 4, men har til gode å få en slippdato. Du kan se en del av de andre nivåene og skaperverkene som har blitt til i Dreams i videoen under:

HQ
Dreams

Relaterte tekster

1
DreamsScore

Dreams

ANMELDELSE. Skrevet av Eirik Hyldbakk Furu

Eirik mener at det ikke finnes et mer passende navn til Little Big Planet-skapernes nyeste spill, for her oppfylles drømmene til både skapere og spillere.Loading next content