Norsk
MEDLEMSANMELDELSE

Journey

Et magisk eventyr

Journey var en opplevelse som bare traff meg dypt inn i hjerterota. Virkelig et unikt og enkelt spill.

Jeg har lenge planlagt å spille gjennom Journey, både Flow og Flower har vært to spill som jeg falt for med en gang, og Journey var liksom bare det som manglet. Jeg ble utrolig fornøyd når jeg fant ut at det skulle slippes på Playstation 4.

Konseptet til Journey er at man kontrollerer et merkelig vesen som skal på turer gjennom en vidunderlig ørken, og det er egentlig det. Hele historia i spillet dreier seg om en lang reise. Men det er atmosfæren gjennom hele spillet som betyr noe.

Musikken
Har det noengang vært spill i etterkant med et sånt soundtrack? Child of Light er vel det som kommer nærmest, musikken er fullstendig satt sammen av et orkester, og er med på å gi spillet en magi mens man følger dette underfunderlige vesenet gjennom reisen sin.

Finjustert grafikk
Spillet ser utrolig bra ut på Playstation 4, og jeg burde vel egentlig ha spilt orginalen for å sammenligne, men utifra det jeg kunne se så det slående vakkert ut da også.

Tidløs kultklassiker
Journey er en sånn tidløs kultklassiker man bare må spille gjennom. Med magisk atmosfære, et nydelig soundtrack og en merkelig liten rollefigur er det et spill som fortjener all form for hyllest det har fått. Jeg storkoste meg med det, det er så enkelt, men atpåtil så dypt. Man blir sittende igjen med filosofiske tanker av slike spill

Samlet karakter: 9.6/10
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10