Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
MEDLEMSANMELDELSE

Red Dead Redemption 2

Red dead 2 er et perfekt eksempel på et perfekt åpen verden spill. Verdenen i spillet er spennende og har masse hemmeligheter gjemt inni seg. Du kan jakte, ta bounties og få penger, du kan ta side missions eller du kan følge hovedhistorien. Alt dette her er gøy. karakterene er minneverdige og du finner deg selv bli veldig glad i dem (bortsett fra Micah).

Historien er satt 15 år før den originale red dead historien. Du spiller som karakteren Athur Morgan i de fem fiktive statene i USA ved navn: Ambarino, New hanover, Lemoyne og New Austin. Du er medlem av den fredløse Van Der Linde Gang, ledet av Dutch Van Der Linde. etter et mislykket tog ran må dere kjempe mot loven og reise på tvers av den vilde vesten for å overleve. Flere problemer dukker opp innenfor gjengen som leder til at du må ta vanskelige valg etterhvert i spiller.

Red dead 2 er noen av de gøyeste og mest minnerverdige spillene jeg har spilt, det var så vidt ingen deler av spillet jeg ikke likte, og slutten er helt fantastisk.

Samlet karakter: 10/10
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10