Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
MEDLEMSANMELDELSE

God of War (2005)

Jeg husker godt den dagen jeg spilte GOW1 for første gang. Det var en fradag. og jeg hadde nettop kommet hjem fra skolen. Å jeg hadde tenkt på å spille spillet hele dagen. å jeg ble ikke skuffet.

Gameplayet, musikken, komboene, Historien og Karakterene. Alt er fantastisk. Første banen spessielt.

"You begin right in the action" som jeg tror Dave Jaffe sa. å det er rett. Allerede i det første sekundet du begynner og spille slakter du Undeads. Å det er der magien begynner. The Blades of Chaos... Det er helt utrolig første gangen du spiller med dem. Du sitter der å sier "Kuuuuuult" når du bruker dem. Å du bruker dem hele spillet.:D

En ting til som gjør spillet ekstra bra er "Minni-game" systemet. Det funker sån. Når det kommer en stor rund ting over hodet til monsteret så går du mot det å trykker runding på kontrollern(spillet er bare til ps2:D) å når du har gjort det så kommer du inn i et "minni-game" der du skal trykke på spesielle knapper når de kommer opp på skjermen.

Spillet er ultra mega tøft for folk som liker "Bad ass" spill. Jeg skal ikke gå inn på historien fordi at jeg vil at dere ikke skal vite noe om den (enkelte spill blir bedere når man nesten ikke hvet noe om dem) men jeg kan si at hovedpersonen i spillet er en skikkelig "Bad ass anti helt":P

Dette var min første spill annmeldelse å jeg håper at dere likte den.

Medlemsanmeldelser7
Samlet karakter: 9.8/10
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10