Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
MEDLEMSANMELDELSE

Halo 2

Skrevet av: doffenl   2007-09-02

Første gangen jeg hørte om Halo var den dagen jeg kjøpte meg den originale Xboxen, Jeg tenkte det kanskje kunne være litt gøy å ha litt forskjellige spill til konsollen min, så jeg kjøpte Halo CE, Amped og DOA3.
Etter noen få dager var jeg helt forelsket i Halo, jeg hadde nesten ikke spilt noen av de andre spillene jeg kjøpte, selvfølgelig hadde jeg spilt litt på dem, men ikke i det hele tatt så mye som med Halo.
For det meste spilte jeg co-op på Halo med en venn av meg, det er kanskje en av grunnene jeg synes Halo var så gøy, det er jo mye mer gøy å spille sammen med noen enn alene synes jeg.
Etter litt mer enn 2 uker ble jeg ferdig med det, ikke fordi jeg synes det var vanskelig, men fordi jeg nesten bare spilte co-op og det var ikke alltid kompisen min kunne komme til meg.
Da jeg var ferdig tenkte jeg: Dette må de bare lage en toer er av. Og det gjordet de, kun to år etter kom Halo 2 i all sin prakt til Europa.

Når jeg fikk Halo 2 var det rett til boksen og spille, Jeg ble overasket over grafikken, nesten det beste jeg hadde sett på xbox til da. Jeg spilte i flere timer i strek og koste meg gløgg i hel. Stemningen, musikken, kontrollen og gameplayet, alt var helt fantastisk syntes jeg. Jeg ble spesielt helt avhengig av å stjele fartøy, tror jeg stjal alle jeg kunne klare. Men det de fleste husker med halo 2 er at man ikke bare var Master Chief, men man spilte Arbiter også, det hadde jeg litt blandende følelser om, syntes først at det ikke helt hørte hjemme i et Halo spill, men etter en liten stund tenkte jeg liksom ikke mer over det, Jeg begynte faktisk å bli litt glad i Arbiteren som kunne gjøre seg usynlig og dra på gøye oppdrag. En annen ting som er ny som man ikke hadde i Halo CE er at man kan holde to våpen samtidig, det gjelder ikke alle våpnene i spillet, men noen få. Den største forandringen fra Halo CE til Halo 2 som jeg synes er at i Halo 2 kan man spille multiplayer over Xbox live, det fins over ti baner og det fins rundt ti måter å spille de på. Jeg har selv spilt over 600 runder over live og har tapt 400 av de og jeg er enda ikke lei.

Halo 2 inneholdt alt jeg ønsket att det skulle inneholde og litt til, selvfølgelig ble jeg litt skuffet over at slutten ikke sluttet helt, men det kom jeg fort over etter en runde med team slayer på Xbox live med noen venner.

Liten oppsummering av poeng:

Grafikk: 9.5/10
Holdbarhet: 10/10
Historie: 9/10
Gameplay: 10/10
Lyd: 9.5/10
Kontroll: 10/10

Medlemsanmeldelser7
Samlet karakter: 9.4/10
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10