Norsk
MEDLEMSANMELDELSE

Halo 3

Først av alt må jeg bare si at med en gang jeg satt meg ned med halo 3 tenkte jeg: Dette spille må da være bra siden gamereactor ga det 10/10. Men på en annen side lyste det jo fanboyism av den anmeldelsen. Det første jeg merket var at grafikken var mye bedre enn det jeg hadde forventet. Ok det er ikke like pent som gears of war og bioshock, men det er over middels go grafikk. Men det jeg la merke til var at spilltempoet var litt lavt i begynnelsen, så jeg sa til meg selv: for en dust han der i GR som ga DETTE spillet 10/10 som egentlig er et 8/10 spill. Personlig har jeg aldri hvert noen fan av halo, men det er kun fordi jeg ikke har hatt xbox før. Jeg har selvfølgelig spilt gjennom 1ern og hallveis i 2ern, så jeg kan storyen sånn hallveis.
Plutselig når jeg var 1 time inne i spille merket jeg at dere i GR hadde rett. Dette var jo et fantastisk spill! Det med grafikken kan vi rett å slett ikke si at er et minus pga at grafikken er bare middels siden vi har sett bioshock og gears of war. Gameplayet i halo var kjempebra og spartan laser toppet alt. Jeg bare "hva F*** er dette for et våpen" når jeg holdt Spartan laser i hendene. Så holdt jeg inne skyteknappen og bare BOOOOOOOOM.. Jeg var nesten i sjokk hvor tilfredsstillende det var. Resten av arsenalet er greit nok det også, men jeg savner den krafitige pistolen fra enern som kunne sikte inn en gang. Men dual wield er også kult.
Så du gjorde den rett avgjørelsen her Carl Thomas, selv om anmeldelsen din KAN virke litt som om du er en fanboy for dem som ikke har testet halo 3 ennå. Personlig er jeg ikke SÅÅÅ fornøyd som CT men det fortjener 10/10 med et hjerte bak.

Grafikk:9
Lyd: 10
Gameplay: 10
Holdbarhet: 10

Medlemsanmeldelser50
Samlet karakter: 9.6/10
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10