Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
MEDLEMSANMELDELSE

The Elder Scrolls IV: Oblivion

Skrevet av: Jonasd   2007-10-11

Ved første sekund du kommer innpå spillet og er igang med å laste ned hele sullamitten kjønner du at dette er et spill av klasse.

Etter å brukt noen kvarter på og få den perkefte mannen kan vi sette igang, og ja grafikken er own! Minus er pc'en min som suger alt du kan tenke deg.

Vi er endelig klar. Kongen av lande og noen riddere blir din frelsning ut av helvetes fengslet.

Etter å noen mindre kamper er du endelig alene og om ikke få strakser ut av det kjedelige slåttet. Kampene er intiuative og nydelige. Lagging ødelegger jo litt, men det er jo ikke spillets problem.

Så er du endelig ute fra slottet og entrer ved en insjø, solen speiler seg i den, trer, gras flyter med vinden, krabber og andre dyr lever sitt liv, ja det er bare nydelig!

Bare for å få sakt det er spillet helt fritt som en annen sandkasse og du bestemmer til hvilken tid du skal gjøre dine quest og når du skal gå å ha en tur i skauen for en kopp kaffe.

Hvis du hvil på oppdaggelseferd i skauen kan det fort bli litt problemer. Selv gjor jeg det og møtte fort på noen bittre antilope lignende dyr.

Med en kappe som armor, et rustent sverd og et enda verre skjold ligger jeg tynt an tenker jeg. I tillegg har jeg ikke noe skills i det hele tatt, men her har bethesda som er utvikler av spillet vært lure.

Uansett til hvilket tidspunkt du måtte være og hvor skilla du er så beveger hele verdenen sine skill i samme vei. Er du ûbernoob og ikke har komt inn i spillet kan du ha en skjangs for det om. Ja, over til noe annet er kampsystemet.

Det føles godt og smidigt. Man holder inne venstre museknapp for og angripe og høyre for blokking. Det finnes et mindre og et hardere angrep fra starten av, men med litt spillingen kan du lære deg mange snedige trikks.

Som du sikkert er spillet stort og det tar sin tid å gjøre det ferdig, men er ikke det bare genialt. Dette spillet er det beste jeg ever har prøvd sånn mattematisk. :P

Det meste sitter perfekt og trenger du et RPG uten online støtte så har du er dette spillet for deg. Etter timer med utforsking i de forskjellige byene, grotter, skoger, mindre byer og hemmelige plasser er ikke en brøkdel av spillet sett.

Dette er et mega spill, grip skjangsen!

Medlemsanmeldelser40
Samlet karakter: 9.8/10
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10