Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
MEDLEMSANMELDELSE

Metroid Prime 3: Corruption

Endelig kom det, det siste spillet i metroid prime trilogien. Jeg gledet meg helt siden da jeg så den første traileren. Jeg føler meg desverre litt skuffet.

For det første ble jeg ganske sjokkert når jeg leste alle de negative tingene med spillet, og at det var et dårligere spill enn halo 3.
Jeg vil ikke si det, men vil ikke lyve heller: halo 3 er et MYE bedre spill.

Jeg husker fortsatt den dagen da kompisen min fikk metroid prime til gamecube, og hvor tøft det var. Grafikken syntes vi var perfekt og styringen var nydelig, men det beste var alikevel holdbarheten.

Alt dette er i dette spillet også, selv om grafikken, selv om den er bedre enn det første spillet, så er det ikke å sammenligne med andre spill i dag. Alikevel synes jeg det er et av de aller peneste wii spill til nå, og strengt tatt synes jeg ikke det trengs stort bedre heller.

Da jeg leste GR sin anmeldelse skrev de at styringen var spillets sterkeste kort. Dette syntes jeg var litt rart fordi for meg har altid metroid betydd "langt spill". Det gjør jo det nå også, men alikevel er dette en del kortere enn sine forgjengere.
Jeg er absolutt enig med GR, styringen er perfekt. Kontrollen reagerer helt som den skal, ikke noe negativt med den! Det er rett og slett blant de beste kontrollene som finnes til slike skytespill.

Historien går rett og slett ut på at dark samus fortsatt er på ferde. Hun sprer korrupsjon rundt til diverse planeter i Universet, og det er opp til Samus å stoppe henne. Dette viser seg å bli et problem når samus også blir infisert av phazon (korrupsjonsstoffet).

Gameplayet får et stort løft av dette. Phazon-kreftene skaper mange nye geniale måter å banke fiendene på, og er et friskt pust inn i metroid serien. Kombinert med de geniale kontrollene er ikke dette noe annet enn genialt.

Lyden på spillet derimot syntes jeg var litt vel middelmådig. Vanligvis bryr jeg meg ikke noe om lyd i spill, men dette virker svært halvhjertet. Metroid har alltid pleid å ha bra musikk, men i dette spillet syntes jeg det ble flatt og kjedelig.

En annen ting som trekker ned er det at det går så tregt. Det er liksom fremgang i kanskje ti minutter, så setter du deg fast igjen for kanskje en time.

Samme greia med bossene. De er stort sett ikke så sykt vanskelige, men de tar da evigheter med knappemosing før de er døde.
Totalt uinteresannte å kjempe mot. Det er jo også et par av dem som er helt greie, men alikevel så er de skuffende.

Holdbarheten er det i grunn ikke noe å si på. Spillet varer vel i rundt 20 timer. Absolutt godkjennt, men i ca. 10 av dem kjedet jeg meg ganske mye. Disse timene var timer der jeg ikke hadde peiling på hvordan jeg skulle komme meg videre.

Liker du science fiction spill og ønsker et solid action/adventure spill til wii er dette et sikkert kjøp!


Grafikk: 9
Lyd: 6
Gameplay: 10
Holdbarhet: 8

Jeg regner holdbarhet i hvor fort lei man blir, og selv om spillet er sykt langt, så gidder jeg ikke å spille det noe lenge i gangen.

Samlet karakter: 8.4/10
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10