Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
MEDLEMSANMELDELSE

Black

Black, som er laget av teamet bak burnout. Du vet de som kan det å ødelegge ting. Har begynt å vise muskler! Noe som de virkelig viser i PS2 og Xbox spillet Black.

Du spiller som en elitesoldat i gruppa "Black". Det sier seg selv at dette er en gruppe som er hemmeligstemplet av myndighetene.

Men det som er litt spesielt med spillet Black er det at det er som å spille en heftig actionfilm! Du kan nesten ødelegge stort sett alt som er, inkludert bygninger, biler, hytter, telefonkiosker ++. Ødelegelsene i dette spillet er enorme! Grafikken er veldig bra med tanke på at det er PS2.

Å det er nettopp spill som denne som viser hva en PS2 er god for.

Spillet har hentet inspirasjon fra 80 og 90 tallets beste actionfilmer. Som f.eks. The Rock.

I flere punkter i spillet så er du på kjente steder kjent fra filmer, mens vi enda har nevnt The Rock så husker du kansje i starten av filmen der alle SEAL soldatene blir overmannet i badet på alcatraz? Gjett hvor du kommer i spillet.

Dette er et spill som får blodet til å bruse og adrenalinet til å pumpe! Så er du glad i å skyte alt å alle? Kjøp black!

Den følelsen du får med å sitte med en G36C i handa å skyte er utrolig, det kan nesten sammenlignes med å sage en person i to i Gears of War! Du får en god følelse inni deg.

Spillet er like realistisk som vann er brennbart. Det er som du ser i filmer, du har en mengde kuler til din disposisjon å fiendene dine går ikke ned lett. men du tåler like mye så da er det det samme.

Det eneste negative må vel være at det ikke er Co-op og online multiplayer. Noe som hadde vært sinnsykt konge, det å skyte vilt med en kamerat i et spill som dette.

Spillet er et must for alle som har en PS2, absolutt en av de større titlene til maskinen.

På bildet: Her kan dere se hva en PS2 egentlig kan klare, grafisk. Å det er mektig!

~Kennda J~

Samlet karakter: 8.4/10
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10