Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
MEDLEMSANMELDELSE

Metroid Prime

Skrevet av: Rety   2007-11-16

Hvis jeg skulle ha havnet på en øde øy med en wide screen Tv, en gamecube og størmforsyniner og et spilll. så hadde det vært dette spillet, for dete spilet er et vaskeekte mesterverk, faktisk og ,nå jeg sier kun min personlige mening, så ville jeg heller hatt dette spillet en halo (en'a altså). Det er fordi dette spillet er rett og slett nydelig, men over til selve anmeldelsen:

Grafisk sett er dette faktisk ganske bra på en gamecube men, det betyr ikke at de ser like bra ut idag, nå vil graffiken føle litt avlegs ut, men det var da, ikke nå som jeg tenker på .
Cinematikkene er bare elsk, de funker perfekt, rett og slett perfekt. og ikke nok med det, siden man ser alt fra innsiden av hjelmen til Samus Aran så kan man også, under visse omstendigheter så øynene hennes og når man går under et fossefall så blir det vann på skjermen og det samme med når man dettre ned i en lava dam.
poeng: 9/10

Kontrollen er dessverre ikke 110% bra, den funker fint til sit formål, men jeg føler at det blir litt dumt siden man ikke kan gå og sike opp i luften, eller's funker alt som det skal, alt er bare noen få tastetrykk unda og Samus reagerer momentant.
poeng: 8/10

Musikalsk er dette nydelig, det er ubeskrivelig hvor godt ydene og musikken passer sammen når det skjer noe, når man kommer seg til phendara drift's så er musikken så perfekt at man kommer til å ville høre på i sin egen begravelse, og man skjønner med en gang at dette er et kaldt sted. 10/10

Gamplayet er på utsiden helt standard, man skyter fiender og finner nye oppgraderinger, det kommer flere og vanskeligere fiender og de kan du bare ta med de nye oppgraderingene og så finner du nye oppgraderinger igjen og så nye fiender osv. osv... Men når man går lengre inn på det og ikke bare ser utsiden så ser man noe nærmest unikt, scanning systemet, man må scanne for å få informasjon, og man kan scanne litt av hvert, alt fra finder til dører til historien til de forlengst avdøde Chozoene, og faktisk planene til Space piratene. og siden man ikke trenger å scanne hvis man ikke vil, så kan man selv velge om hvor mye men vil ha med seg av selve historien,men jeg anbefaler selv å scanne alt og lese alt, da blir historien mye bedre.
8/10

Grafikk: 9
Kontroll: 9
Musikk: 10
Gameplay: 8
gjennomsnitt: 9

Hvis du har en gamecube/Wii og tror at dettte er spillet for deg, så ikke vent kjøp, nå kan det være vanskelig å finne, men søk på f.eks qxl der pleier det å komme opp ofte.

Her er et bilde fra in-game i phendara drift's

Samlet karakter: 9.5/10
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10