Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
MEDLEMSANMELDELSE

The Elder Scrolls IV: Oblivion

Ok, Oblivion ruuuuuuuler! Beklager at jeg spammer litt, men jeg kan virkelig ikke få uttrykt meg hardt nok når det gjelder Oblivion! Alle detaljene, grafikken, questene! Alt er så fint! Så vakkert! Det virker så vanvittig bra! Det er bare utrolig delig å stå på kanten av et fjell sammen med hesten din, og se ned på Imperial City ved solned gang... Jeg er ganske sikker på at mange andre deler min mening! Det er bare...Ubeskrivelig! Jeg anbefaler å kjøpe spillet om du ikke har det. Oblivion er noe unikt, noe spessielt, noe jeg aldri har opplevd maken til.

Spillet handler om at barieren imellom Oblivion (Kan forbindes med helvete) og Tamriel (Landet der mesteparten av historien skjer) blir brutt. En håndfull med porter starter å spre seg rundt om i Tamriel som forbinder de to verdnene. Din oppgave er hindre at bruene mellom Oblivion og Tamriel blir permanent. Om du gjør det som Assassin, tyv,
ridder, bueskytter, biolog eller akrobat osv. Er opp til deg!

Medlemsanmeldelser40
Samlet karakter: 9.8/10
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10